سفارش تبلیغ
صبا ویژن

عدالت
به گزارش سایت اوباما، در جریان دیدار سال 2009 ملکه انگلیس با تیم راگبی ایرلند که با هدف نشان دادن حاکمیت دولت انگلیس بر ایرلندی‌ها صورت گرفت، اتفاقی افتاد که همه نقشه‌های سلطنت انگلستان را در جریان دیدار 3 روزه ملکه انگلیس از ایرلند را نقش بر آب کرد. 
در این دیدار، زمانی که ملکه با تعدادی از اعضای تیم دست داد نوبت به رانون اوگارا ستاره تیم راگبی ایرلند رسید و در کمال ناباوری، ملکه با دستان اوگارا که در جیبش مانده بود، مواجه شد. به همین ترتیب نفر بعدی نیز از دست دادن با ملکه‌ کشور متجاوز خودداری کرد و این موضوع، اوگارا و دوستش را  به قهرمانان ایرلند تبدیل و انتشار این تصویر، دل مردم ایرلند را شاد کرد. 
در پی برگزاری جشن 60 سالگی پادشاهی ملکه انگلستان که با دعوت پادشاهی‌های جهان توسط خاندان سلطنتی انگلیس برگزار شده بود، موجی از اعتراضات اینترنتی در انگلیس، ایرلند و اسکاتلند علیه خاندان سلطنتی به راه افتاد. 
 در همین زمینه نیز، تصویر مذکور دوباره و به طور گسترده‌ای در فیس‌بوک مورد توجه قرار گرفته به طوری که تاکنون 1020 بار محبوب شده و توسط بیش از 1200 کاربر بازنشر شده است.

کاربر منتشرکننده این تصویر با نوشتن جملاتی چون "ما انگلیسی نیستیم، انگلوساکسن نیستیم، ایرلندی هستیم."، "لعنت به پادشاهی متحد بریتانیا" و "کشور ما را به ما بازگردانی"، تحسین صدها کاربر دیگر را برانگیخته است.

منبع: باراک اوباما


[ چهارشنبه 91/3/10 ] [ 8:30 عصر ] [ علی امامی راد ]

به نقل از العالم، تحریم کالاهای تولیدی رژیم اشغالگر در انگلیس و برخی کشورهای اسکاندیناوی و آفریقای جنوبی، این رژیم را با مشکلات جدی مواجه کرده است.

گزارشگر کانال ده تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: «اقدام کشور آفریقای جنوبی در تحریم کالاهای تولیدی شهرک‌های اسرائیلی خشم مسئولان اسرائیلی را برانگیخت.»

در همین حال تلویزیون رژیم صهیونیستی، بخشی از اظهارات "اویگدور لیبرمن"، وزیر امور خارجه این رژیم را پخش کرد.

لیبرمن گفت: «متأسفانه آفریقای جنوبی در سال‌های اخیر سیاست ستیزه‌جویانه‌ای را در قبال اسرائیل اتخاذ کرده است.»

گزارشگر صهیونیستی در ادامه خاطرنشان کرد: «این اقدام آفریقای جنوبی، کشاورزان و تولیدکنندگان شهرک‌های اسرائیلی را با مشکل بزرگی روبرو کرد، اما مشکل بزرگ‌تر ما در اروپا است.»

وی افزود: «دولت آفریقای جنوبی عملا دستور تحریم محصولات تولیدی شهرک‌های اسرائیلی را صادر نکرده است، اما موج مطالبات مردمی برای تحریم محصولات اسرائیلی حتی اروپا را نیز فراگرفت.»

در همین حال کانال ده صهیونیست، تظاهرات حامیان مردم فلسطین را در انگلیس پخش کرد. تظاهرکنندگان با سر دادن شعارهایی اقدام این رژیم را در گسترش شهرک‌های صهیونیستی در فلسطین اشغالی، محکوم کردند. تظاهرکنندگان شهرک‌های صهیونیست‌نشین را شهرک‌های ربوده شده خواندند و از مردم انگلیس دعوت کردند محصولات شهرک‌های صهیونیستی را تحریم کنند.

یک تولیدکننده صهیونیستی در این خصوص به کانال 10 گفت: «دولت انگلیس از ما می خواهد مشخصات شرکت تولیدکننده را بر بسته محصولات تولیدی درج کنیم، این درحالی است که برخی فروشگاه‌های انگلیسی با شناسایی شرکت‌های ما حاضر به عرضه محصولات تولیدی شهرک‌های اسرائیلی نیستند؛ این موضوع برای ما دردسرساز شده است.»

وی افزود: «قبلا بازار فروش محصولات اسرائیلی در کشورهای اسکاندیناوی بسیار رونق داشت، اما اکنون بازار محصولات اسرائیلی در این کشورها راکد است.»

گزارشگر صهیونیستی در ادامه تأکید کرد: «کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی اسرائیلی اعلام کرده اند برای صادر کردن محصولات خود به انگلیس و کشورهای اسکاندیناوی با مشکل جدی مواجه‌اند.»

وی افزود: «وزیر امور خارجه دانمارک رسما در صدد منع ورود محصولات تولیدی اسرائیل به بازار دانمارک است.»

منبع: گرداب



[ چهارشنبه 91/3/10 ] [ 8:30 عصر ] [ علی امامی راد ]

در ایام شهادت امام علی النقی علیه السلام و در واکنش به تقدس زدایی و هتک حرمت امام دهم شیعیان، حضرت علی نقی ، امام هادی علیه السلام توسط شاهین نجفی ملعون، و اثبات ارتداد وی بر اساس حکم مراجع تقلید، بازی فلش « شلیک به مرتد » توسط مؤسسه هنر ناب اسلامی تولید شده و به صورت رایگان در اختیار عاشقان امام نقی (ع) قرار می گیرد.

در این بازی فلش ، تمام محبین اهل بیت علیهم السلام که بر اساس دغدغه و غیرت دینی ، پس از اطلاع از تولید اثر موسیقیایی شیطانی شاهین نجفی و اهانت وی به امام علی النقی (ع) در متن و تصویر تبلیغ آن ،در قلب خود آرزوی اجرای حکم قتل وی را - به واسطه ارتداد - دارند، می توانند با شلیک به این نماینده شیطان ، برای کشتن او تمرین کنند.

به گزارش سایت هنر ناب اسلامی ،  پس از انتشار اثر سخیف و کثیف این خواننده ضد دین و نظام - که نمادهای شیطان پرستی به وفور در آثار پیشینش مشاهده می شود - مؤسسه هنر ناب اسلامی تصمیم به تولید یک بازی فلش در واکنش به این هتک حرمت آشکار گرفت و به لطف الهی و با عنایت حضرت امام هادی (ع) این توفیق حاصل شد که در مدت زمانی کمتر از ده روز، این اثر ناقابل را تهیه و در روز شهادت غریب سامرا، حضرت امام نقی علیه السلام ، آن را به شیعیان آن حضرت پیشکش نماییم.

هدف اصلی این بازی، نمایش انزجار عمومی شیعیان از چنین رفتارهای حرمت شکنانه و اعلام آمادگی همه جانبه برای اجرای حکم قتل برای این مرتد ملعون است. بدیهی است شاهین نجفی و هر عنصر خودفروخته دیگری که به پیامبر اسلام (ص) و اهل بیت ارجمندش (ع) توهین کند، ‌باید هر لحظه در انتظار به درک واصل شدن خویش توسط مسلمانان غیور بوده و مانند سلمان رشدی کثیف ، تا آن لحظه زندگی مخفی و حقارت باری را متحمل شود.

در این بازی ، استودیوی بنگاه دروغ پراکنی روباه مکار ، یعنی بی بی سی ، به عنوان فضای بازی در نظر گرفته شده و اسامی برخی حامیان جریان تقدس زدایی و توهین به اهل بیت (ع) از جمله BBC ، بالاترین ، فیس بوک (facebook) ، شبکه من و تو (manoto) ، صدای آمریکا (VOA) ، گوگل پلاس و توییتر (Twwitter) به همراه نماد رژیم غاصب صهیونیستی در این فضا ملاحظه می شود. همچنین چهره ای از شاهین نجفی که میکروفونی در دست دارد به عنوان مترسک این دست های پشت پرده به عنوان شخصیت هدف شلیک طراحی شده است.

بازی فلش « شلیک به مرتد » علاوه بر انتشار رایگان در فضای مجازی ، ان شاء الله در نرم افزار چند رسانه ای « پیشوای هدایت » ویژه امام هادی (ع) که به زودی توسط مؤسسه هنر ناب اسلامی عرضه خواهد شد،‌ ارائه می گردد.

در ادامه تصاویری از لحظات مختلف این بازی نمادین به نمایش درآمده است.

 

خواهشمند است به منظور اعتراض به رفتارهای اهانت آمیز در فضای مجازی نسبت به بازنشر گسترده این بازی ، اقدام فرموده و با درج لینک این صفحه ، ما را برای تولید بازی های فلش ترغیب نمایید.

جهت اجرای این بازی بر روی این لینک کلیک نمایید. (آنلاین بازی کنید!)

جهت دریافت ( دانلود ) این بازی بر روی این لینک کلیک نمایید. (حجم فایل: 2.87 مگابایت)

منبع: هنر ناب


[ چهارشنبه 91/3/10 ] [ 8:29 عصر ] [ علی امامی راد ]
بازخوانی تاریخ

جنگ ویتنام، که با نام‌های مختلفی همچون "جنگ آمریکا در ویتنام"، "نبرد ویتنام"، "دومین جنگ هندوچین"، "جنگ علیه آمریکایی‌ها برای نجات ملت" شناخته می‌شود، نبردی طولانی میان نیروهای ملی‌گرای ویتنام جنوبی و ایالات متحده بود که در ویتنام، لائوس و کامبوج رخ داد.

این جنگ در تاریخ 1 نوامبر 1955 آغاز شد و در تاریخ 30 آوریل 1975 با سقوط سایگون پایان یافت. نیروهای ملی‌گرا می‌کوشیدند کشور ویتنام را تحت یک دولت کمونیست متحد کنند و آمریکا (با کمک ویتنام جنوبی) می‌کوشید از گسترش کمونیسم جلوگیری کند.

ویت کنگ‌ها (مخفف ویتنام کنگ سان به معنای کمونیست های ویتنام، همچنین معروف به جبهه آزادی‌سازی ملی یا NLF)، نیرویی چریکی بود که با حمایت ویتنام شمالی در برابر ویتنام جنوبی و آمریکا به مبارزه پرداخت. ویت کنگ‌ها در دهه شصت به سرعت شروع به رشد کردند تا این که تا سال 1964 تعدادشان به بیش از 30 هزار سرباز رسید.


خوشامدگویی آیزنهاور رئیس جمهور آمریکا به نگو دین دیم رئیس جمهور ویتنام جنوبی در واشنگتن. نگو دین دیم پس از کودتای 1963 به ضرب گلوله کشته شد.


برای دولت آمریکا دخالت در این جنگ راهی برای جلوگیری از گسترش کمونیسم به ویتنام جنوبی بود. برای دولت ویتنام شمالی و ویت کنگ ها اما این نبرد به مثابه یک جنگ مستعمراتی بود و نخست دربرابر فرانسه که تحت حمایت آمریکا بود به مبارزه پرداختند و بعد در برابر ویتنام جنوبی? که آن را دولت دست‌نشانده آمریکا می‌دانستند.


لحظه کشتن یک ویت کنگ توسط رئیس پلیس سایگون

خروج فرانسه و ورود آمریکا به جنگ

در سال 1954، فرانسه پس از یک شکست سرنوشت‌ساز در دین بین فو درصدد برآمد تا از ویتنام خارج شود. در کنفرانس ژنو 1954، تعدادی از کشورها گرد هم جمع شدند تا راهی برای خروج صلح‌آمیز فرانسه از ویتنام بیابند. در نتیجه این کنفرانس قرار بر این شد که آتش بسی برای خروج نیروهای فرانسه و جدایی موقت ویتنام به واسطه مدار 17 درجه (که ویتنام را به بخش کمونیستی ویتنام شمالی و غیرکمونیستی ویتنام جنوبی تقسیم می‌کرد) اعلام شود. از آن گذشته، تصمیم گرفته شد که یک انتخابات دموکراتیک سراسری در 1956 برای اتحاد این دو برگزار شود. ایالات متحده از ترس پیروزی کمونیست‌ها با برگزاری این انتخابات موافقت نکرد.

ویتنام جنوبی با پشتیبانی آمریکا انتخاباتی تنها در ویتنام جنوبی به جای کل کشور برگزار کرد. "نگو دین دیم" با کنار زدن بیش‌تر رقیبانش در این انتخابات به ریاست جمهوری برگزیده شد، انتخاباتی که به باور بسیاری در آن تقلب صورت گرفته بود. اما به دلیل سیاست‌های سرکوبگرانه‌اش و افزایش مخالفان داخلی، به تدریج حمایت آمریکا را از دست داد? تا آنجا که طی کودتایی با حمایت آمریکا به قتل رسید. در همین زمان بود که هواداران کمونیسم در ویتنام شمالی، جبهه آزادی‌سازی ملی معروف به ویت کنگ را علیه ویتنام جنوبی تأسیس کردند.

خودسوزی یک راهب بودایی در اعتراض به سیاست‌های سرکوبگرانه دین دیم علیه بودیست‌ها


اعزام نخستین گروه از نظامیان آمریکایی به ویتنام

با ادامه یافتن جنگ میان ویت کنگ‌ها و ویتنام جنوبی، آمریکا مستشاران بیش‌تری به ویتنام جنوبی اعزام کرد. زمانی که ویتنام شمالی در تاریخ 2 و4 آگوست 1964 دو کشتی آمریکایی در آب‌های بین‌المللی (معروف به خلیج تنکین) را بمباران کردند، کنگره با قطعنامه خلیج تنکین پاسخ این اقدام را داد. این قطعنامه به رئیس جمهور آمریکا این اختیار را می‌داد که دخالت ایالات متحده را در ویتنام افزایش دهد. رئیس جمهور لیندون جانسون نیز از این اختیار خود برای اعزام نخستین گروه از نظامیان آمریکایی به ویتنام در مارس 1965 استفاده کرد.



اسکای ریدرهای نیروی هوایی ویتنام در اختیار خلبانان نیروی هوایی آمریکا که بر روی هدف‌های ویت کنگ بمب ناپالم می‌اندازند

برنامه جانسون برای پیروزی در جنگ

هدف رئیس جمهور جانسون از دخالت در ویتنام پیروری آمریکا در جنگ نبود. بلکه هدف وی پشتیبانی سربازان آمریکایی از نیروهای دفاعی ویتنام جنوبی بود تا آن زمان که ویتنام جنوبی بتواند قدرت کشور را در دست گیرد. جانسون با ورود به جنگ ویتنام بدون هدف پیروزی? شرایط را برای ناامیدی مردم و سربازان در آینده فراهم کرد، چرا که آمریکایی‌ها خود را در بن‌بستی با ویتنام شمالی و ویت کنگ یافتند.

از سال 1965 تا 1969 آمریکا وارد جنگ محدودی با ویتنام شد. با این که نیروهای آمریکایی اقدام به بمباران‌های هوایی ویتنام شمالی کردند، رئیس جمهور جانسون همچنان خواهان این بود که مبارزه به ویتنام جنوبی محدود شود.


یک هواپیمای B66 و چهار هواپیمای F105 در حال بمباران ویتنام شمالی

زندگی در جنگل

در حقیقت نیروهای آمریکایی وارد یک جنگ جنگلی علیه ویت کنگ‌های مجهز شده بودند. ویت کنگ‌ها به شیوه‌های مختلفی سربازان آمریکایی را غافلگیر می‌کردند، چه با پنهان شدن در کمین‌گاه‌هایشان و حمله‌های ناگهانی و چه با کار گذاشتن تله‌های انفجاری یا فرار از راه یک شبکه پیچیده از تونل‌های زیرزمینی. حال نیروهای آمریکایی خود را شرایطی یافتند که حتی یافتن دشمنشان هم برایشان به معضلی تبدیل شده بود. از این رو برای یافتن سربازان ویت کنگ که میان بوته‌های متراکم پنهان می‌شدند نیروهای آمریکایی به سراغ عامل نارنجی یا ناپالم (بمب‌های آتش‌زا) رفتند. عامل نارنجی با ریختن برگ‌ها یا سوزاندن آن‌ها نواحی جنگلی را پاکسازی می‌کردند.


 

بازجویی نیروهای آمریکایی از یک ویت کنگ

 

 

سربازان آمریکایی تفنگ‌های خود را به سوی روستاییان ویتنامی نشانه گرفته‌اند


دو سرباز آمریکایی یکی از سربازان زخمی ویتنام شمالی را از پناهگاهش بیرون کشیده‌اند و با خود می‌برند

 

یک مظنون ویت کنگ جوان که پس از شنیدن صدای تیراندازی گریه می‌کند. اسیرکنندگان چینی او، مردان قبیله نونگ که در خدمت نیروهای ویژه آمریکا هستند، با وانمود به کشتن پدر او سعی در گرفتن اطلاعات درمورد چریک‌های کمونیست از او دارند


قتل عام روستای مای لای

سربازان آمریکایی قادر به تشخیص دشمنشان در روستاها نبودند چرا که حتی زنان و کودکان نیز قادر به کار گذاشتن تله‌های انفجاری و یا تغذیه ویت کنگ‌ها بودند. سربازان آمریکایی درمانده شده بودند و بسیاری از آن‌ها روحیه‌شان را از دست داده و به مصرف مواد روی آورده بودند. فشار ناشی از مبارزه با دشمنی پنهان سربازان آمریکایی را به ستوه آورده بود تا جایی که آن‌ها با حمله به روستاها خشم و ناامیدی خود را بر سر روستاییانی خالی می‌کردند، بی آن که بدانند آن روستاییان به ویت کنگ کمک می‌رسانند یا خیر. مشهورترین این حمله‌ها "قتل عام مای لای" نام دارد. بنا بر منابع گوناگون، در این قتل عام بین 347 و 504 غیرنظامی کشته شدند. بعدها اجسادی مثله شده نیز یافت شد.

زنان و کودکان ویتنامی در روستای مای لای چند ثانیه پیش از تیرباران


جسد یک مرد و یک کودک پس از قتل عام مای لای

حمله غافلگیرکننده

در تاریخ 30 ژانویه 1968، ویتنام شمالی نیروهای آمریکایی و ویتنام جنوبی را با طرح‌ریزی یک حمله سازمان‌یافته غافلگیر کردند. ویت کنگ‌ها به تقریباً صد شهر و روستا در ویتنام جنوبی یورش بردند. با این که نیروهای آمریکا و ارتش ویتنام جنوبی قادر به دفع این حمله معروف به حمله عید تت بودند? این حمله به آمریکایی‌ها ثابت کرد دشمن به مراتب قوی‌تر و سازمان‌یافته‌تر از آن است که گمان می‌کردند. حمله عید تت نقطه عطفی در این جنگ بود چرا که رئیس جمهور جانسون، که اکنون با مردم ناراضی آمریکا و اخبار بد از سوی رهبران نظامی خود در ویتنام رو‌به‌رو بود، تصمیم گرفت دیگر به این جنگ دامن نزند.

برنامه نیکسون برای "صلح افتخارآمیز"

در سال 1969، ریچارد نیکسون به ریاست جمهوری آمریکا انتخاب شد. او دارای برنامه‌های تازه‌ای برای پایان دادن به دخالت آمریکا در ویتنام بود. نیکسون برنامه‌هایی به نام "ویتنامی‌سازی" برای خروج نیروهای آمریکا از ویتنام و تحویل جنگ به ویتنام جنوبی طرح‌ریزی کرد. کناره‌گیری سربازان آمریکایی در ژوئیه 1969 آغاز شد. نیکسون جنگ را به کشورهای دیگر مانند لائوس و کامبوج نیز گسترانید، حرکتی که به اعتراض‌های داخلی بسیاری انجامید، به خصوص در دانشگاه‌ها. در طول یکی از همین اعتراض‌های دانشجویی در دانشگاه ایالتی کنت بود که سربازان گارد ملی اوهایو برای خاتمه دادن به تجمع اعتراضی به دانشجویان تیراندازی کردند و واقعه‌ای را رقم زدند که امروز به "قتل عام دانشگاه کنت" معروف است. در تاریخ 25 ژانویه 1969 مذاکرات صلح جدیدی در پاریس آغاز شد.


جسد یکی از دانشجویان دانشگاه ایالتی کنت که در اثر تیراندازی نیروهای گارد ملی اوهایو به جمع دانشجویان معترض به جنگ ویتنام کشته شد. در این حمله بیش از 60 تیر شلیک شد که در اثر آن 4 دانشجو کشته و 9 دانشجو زخمی شدند. یکی از دانشجویان زخمی در اثر اصابت تیر دچار فلج دائمی شده است.


زمانی که آمریکا بیش‌تر سربازان خود را از ویتنام خارج کرده بود، در تاریخ 30 مارس 1972، ویتنام شمالی حمله گسترده دیگری را، معروف به حمله عید پاک، آغاز کرد. سربازان ویتنام شمالی از مدار 17 درجه و از ناحیه‌ای که از نیروهای نظامی خالی شده بود عبور و به ویتنام جنوبی حمله کردند. سربازان آمریکایی باقیمانده و ارتش ویتنام جنوبی نیز حمله کردند.

پس از آن که آمریکا تمام سربازان خود را از ویتنام خارج کرد جنگ همچنان در ویتنام ادامه داشت. در اوایل سال 1975 ویتنام شمالی با حمله دیگری دولت ویتنام جنوبی را سرنگون کرد. ویتنام جنوبی نیز در تاریخ 30 آوریل 1975، رسماً دربرابر ویتنام کمونیستی شمالی تسلیم شد. تا این که در تاریخ 2 ژوئیه 1976 ویتنام شمالی و جنوبی دوباره به صورت یک کشور کمونیستی با هم متحد شدند و جمهوری سوسیالیستی ویتنام شکل گرفت.

 

 

تصاویری از بمباران ویتنام و استفاده از ناپالم برای نابودی جنگل‌ها

برای دانلود اینجا را کلیک کنید

 

شکل‌گیری جنبش‌ ضدجنگ ویتنام در آمریکا

جنبش ضدجنگ با جذب اعضایی از دانشگاه‌ها، حومه‌نشین‌ها از طبقه متوسط جامعه، اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دولتی در سال 1965 اهمیتی ملی یافت و در سال 1968 به اوج خود رسید و قدرت خود را در طول جنگ ویتنام حفظ کرد. این جنبش که حوزه‌های سیاسی، نژادی و فرهنگی را دربرمی‌گرفت منجر به شکاف عمیقی در دهه 60 در داخل جامعه آمریکا شد.

زمانی که ارتش آمریکا در فوریه 1965 شروع به بمباران ویتنام شمالی کرد نخستین جرقه‌های شکل‌گیری این جنش زده شد. سرعت مخالفت‌ها فوراً شدت یافت. در ماه مارس "دانشجویان موافق یک جامعه دموکرات" یا SDS سطح مخالفت‌ها را بالا بردند و به سطح ملی رساندند و برای تظاهراتی در اعتراض به بمباران‌ها در واشنگتن فراخوان دادند. در آویل 1965 حدود 25000 نفر در پایتخت گرد آمدند.


بیش از 25000 معترض در بزرگ‌ترین تظاهرات ضدجنگ ویتنام در واشنگتن گرد هم آمدند


یکی از معترضان به جنگ ویتنام در حال قرار دادن گل در لوله تفنگ سربازان


پوستر معروف به "رژ لب و خون" اثر خوزه گومز هنرمند کوبایی در اعتراض به جنگ ویتنام


فعالیت این جنبش باعث شد آمریکا حمایت مردمی خود را از این جنگ از دست بدهد و همین از دست دادن حمایت مردمی به یکی عوامل مهم در شکست آمریکا در این جنگ تبدیل شد.


 

مواد شیمیابی بکارگرفته‌شده توسط آمریکا و اثراتشان تا به امروز

همان گونه که در بالا اشاره شد، سربازان آمریکایی برای این که مانع از مخفی شدن سربازان ویت کنگ در زیر شاخ و برگ درختان و بوته‌ها شوند، از مواد دیفولیانت (گردی که برای ریزش برگ گیاهان بکار می‌رود) استفاده کردند. یکی از مشهورترین این مواد "عامل نارنجی" نام دارد. در سال 1969 به تنهایی 1.034.000 هکتار از جنگل‌ها با استفاده از این عامل نابود شد. "عامل آبی" نیز یکی دیگر از مواد شیمیایی بود که برای نابود کردن محصولات کشاوری و از بین بردن ذخایز غذایی ویتنام شمالی بر روی محصولات کشاوری اسپری می‌شد. بین سال‌های 1962 و 1969، این عامل بر روی 688.000 هکتار از زمین‌های کشاورزی، و به خصوص شالیزارها، پاشیده شد.

چهار هواپیمای C-123 آمریکا در حال اسپری عامل نارنجی بر مناطقی که احتمال می‌رود مخفیگاه ویت کنگ‌ها باشد. این چهار هواپیما در هر حرکت، یک نوار 1000 فوتی از جنگل‌های متراکم را پوشش می‌دادند


آثار منفی استفاده از عامل نارنجی

 

انسان‌ها

عامل نارنجی و دیوکسین به خصوص برای سلامتی انسان مضرند. آزمایش‌های اخیر بر روی نمونه‌های بافت انسانی (خون، چربی و شیر سینه) از افراد ساکن در بخش‌هایی از ویتنام که این مواد بر آن اسپری شده است نشان‌ می‌دهد میزان دیوکسین موجود در بدن این افراد نسبت به دیوکسین موجود در بدن افرادی که در دیگر مناطق ویتنام و نیز کشورهای صنعتی زندگی می‌کنند بالاتر است

از آن گذشته، به دلیل میزان بالای دیوکسین موجود در شیر مادرانی که در معرض این مواد قرار گرفته‌اند این ماده سمی به نسل بعدی نیز منتقل می‌شود. برخی از بیماری‌هایی که در اثر این ماده در این افراد مشاهده شده از این قرار است: تومور بدخیم بافت نرم، لنفوم غیر هوجگین، بیماری هوجگین، کلرآکنه، سرطان‌های دستگاه تنفسی، سرطان پروستات، تومور بدخیم سلول‌های مغز استخوان، نوروپاتی محیطی، اسپینا بیفیدا، پورفیریا کوتانئا تاردا، زایمان زودهنگام، زایمان جنین مرده، نقص‌های مادرزادی و غیره.

میلیون‌ها ویتنامی در طول جنگ در معرض عامل نارنجی قرار گرفته‌اند. بر اساس تعدادی بررسی مقدماتی، برآورد می‌شود که امروزه حدوداً یک میلیون ویتنامی در اثر این ماده دچار معلولیت یا دیگر مشکلات سلامتی هستند. بنا بر این مطالعات حدوداً 100 هزار از این یک میلیون ویتنامی کودکانی با معلولیت‌ها و نقص‌های مادرزادی هستند.

بخش‌هایی از ویتنام که عامل نارنجی توسط نیروهای آمریکایی بر روی آن‌ها اسپری شده است

 

جنین‌های مرده و دارای نقص مادرزادی متولدشده از مادرانی که در معرض عامل نارنجی قرار گرفته‌اند

این انسان‌های آسیب‌دیده تنها با ناتوانی‌ها و مشکلات سلامتی فیزیکی دست و پنجه نرم نمی‌کنند، بلکه ناراحتی‌های روانی نیز گریبانگیرشان است. بسیاری از این کودکان قادر به مدرسه رفتن و پدر و مادرانشان قادر به کار کردن نیستند.

آثار زیست‌محیطی

آثار ویرانگر استفاده از این مواد شیمیایی سمی بر روی محیط زیست همچنان ادامه دارد. میلیون‌ها لیتر عامل نارنجی بکاررفته در این جنگ منجر به از بین رفتن توازن بوم‌شناختی، نابودی چوب‌ها، حیوانات وحشی و محصولات جنگلی گردیده است. از بین رفتن پوشش جنگلی که به حفظ آب کمک می‌کند منجر به سیل در فصل بارانی و خشکسالی در فصلی خشک شده و تولیدات کشاورزی را تحت تأثیر قرار داده است. بدون پوشش گیاهی خاک سطحی به سادگی شسته می‌شود و همین موضوع مانع از بازسازی پوشش گیاهی ازدست‌رفته می‌گردد. زمین‌های مرتفع همچنان فرسوده می‌شوند و زمین‌های پست مملوء از رسوب می‌شود که همین امر خطر وقوع سیل را افزایش می‌دهد.

 

 


[ چهارشنبه 91/3/10 ] [ 8:28 عصر ] [ علی امامی راد ]

 

چارلز رابرت داروین یک زیست‌شناس بریتانیایی و از اعضای انجمن سلطنتی بریتانیا که جهان را با چالشی اساسی روبه‌رو کرده است. او در طول زمان حیات خود نظریه‌ای بر اصل تکامل ارائه داد که هرگز هم نتوانست آن را اثبات کند. ولی دنیای بی‌دین غرب به دنبال این نظریه رفته و قدرت خدا در خلقت و آفرینش را منکر شده و همه چیز را بر پایه تصادفات قرار دادند. علاوه بر مخالفت جهان اسلام امروز از دل غرب نیز اندیشمندانی به این نظریه اعتراض کرده و در سبب باطل دانستن آن برآمده‌اند.

 

این مستند را هم ساخته دست همین اندیشمندان غیر مسلمان غربی است که از دل غرب به وجودی دروغی بزرگ پی برده‌اند.



منبع: موعود


[ یکشنبه 91/3/7 ] [ 10:38 صبح ] [ علی امامی راد ]
<   <<   6   7   8      >
درباره وبلاگ
لینک دوستان
<کانون فرهنگی شهدا
لنگه کفش
فرزانگان امیدوار
###@جزین@###
رایان چوب
نظرمن
جاده های مه آلود
هواداران بازی عصر پادشاهان ( Kings-Era.ir )
مهندسی مکانیک ( حرارت و سیالات)-محی الدین اله دادی
فتوبلاگ حسین کارگر
تنهایی......!!!!!!
تعمیرات تخصصی انواع پرینتر لیزری اچ پی HP رنگی و تک رنگ و اسکنر
.: شهر عشق :.
پیامنمای جامع
بوی سیب
سایت روستای چشام (Chesham.ir)
دبستان پسرانه ی امام هادی سبزوار
آموزشی مذهبی
بچه های خدایی
برادران شهید هاشمی
شهداشرمنده ایم _شهرستان بجنورد
تنها هنر
Dark Future
(بنفشه ی صحرا)
پا توی کفش شهدا
جزتو
Manna
محمد قدرتی
یه دختره تنها
ورزش های رزمی
جیغ بنفش در ساعت 25
گروه اینترنتی جرقه داتکو
زمزمه ی کوچه باغ شاه تور
تیـــــــــــام
وبلاگ رسمی محسن نصیری(هامون)(شاعر و نویسنده)
دُرُخـــــــــــــــــــــــش
اخراجیها
نوری چایی_بیجار
xXx عکسدونی xXx
مهربانی
عزای حسینی
پرسپولیس
بادله گشت
کلبه ی عشق
عشق تابینهایت
عاشق دربدر
توتویی
محمد امیدواری ابرقویی
صل الله علی الباکین علی الحسین
مهندسی متالورژِی
دلنوشته های یه عاشق!
delshekasteh
ستاره
سفیر نور
آزاد اندیشان
احساس ابری
فهادانــ
میلاد کی مرام
عکس میخوای کلیک کن
قصه ی ما و شما
صراط مبین
زیر آسمان خدا
.:؛ حقوق و حقوقدانان ؛:.
دوستانه
جوک و خنده
یه دختر تنها
دهاتی
دکتر علی حاجی ستوده
قلب خـــــــــــــــــــــــــــاکی
خورشید خاموش
fazestan
رویای زیبا ...
کشتی کج
جوان ایرانی
روژمان
اندیشمند
من و تو
چـــــاوش ( چه خبر از دنیا ؟؟؟؟)
عاشق تنها....
رقص شیطان
شاخه شکسته
مسأله شرعی
موسیقی اصیل ایرانی
زنگ تفریح
فرزاد ملوس و پرنیاجون
جامع ترین وبلاگ خبری
موضوعات وب
امکانات وب
بازدید امروز: 3
بازدید دیروز: 3
کل بازدیدها: 265663