در این فیلمها میتوان اشتباهات عمدی، نیمه حقایق گمراهکننده و قیاس بین ایران و آلمان نازی را دریافت که میلیونها کاربر اینترنتی آنها را مشاهده کرده اند!
آژانس اطلاعرسانی یهود از انتشار یک سری فیلمهای کوتاه در فضای اینترنت خبر داد که سازمان جدیدی تحت عنوان "سرزمین اسرائیل" آنها را تهیه کرده و به دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران پرداخته است.
آژانس اطلاعرسانی یهود خاطرنشان میسازد که در این فیلمها میتوان اشتباهات عمدی، نیمه حقایق گمراهکننده و قیاس بین ایران و آلمان نازی را دریافت که میلیونها کاربر اینترنتی آنها را در سایت یوتیوب به چشم دیدهاند.
بسیاری از این فیلمهای کوتاه منجمله کلیپ مربوط به "ولید فارس"، مشاور جنجالی سیاستمدار جمهوریخواه، "میت رامنی" از فیلم مستند "ایرانیوم" اقتباس شده است، فیلمی که صندوق کلاریون به عنوان یک سازمان ضداسلامی آن را تهیه کرد و توجه بازها (منظور جنگطلبان جمهوریخواه) را به سوی ایران معطوف ساخت.
یکی از این فیلمها، تحت عنوان "اسرائیل در مقابل ایران- بدون ترس" از زمان انتشار آن ظرف چند روز گذشته بیش از 2 میلیون بازدیدکننده داشته است. راوی داستان در این فیلم میگوید: «همه میدانند که ایران در شرف دستیابی به تسلیحات هستهای است یا اینکه حتی شاید چنین تسلیحاتی را الان در اختیار داشته باشد.»
هیچ رسانه یا کارشناس معتبری ادعا نمیکند که ایران هماکنون تسلیحات هستهای در اختیار دارد. هرچند برنامه هستهای ایران یک تهدید بالقوه است، اما برآوردهای اطلاعاتی آمریکا و رزیم صهیونیستی به این نتیجه رسیدهاند که ایران تصمیم ندارد بمب هستهای بسازد.
راوی فیلم چنین ادامه میدهد: «با وجودی که همه میدانند چه باید کرد اما چرا کسی کاری انجام نمیدهد؟»
"جرمی گیمپل" یکی از بنیانگذاران سازمان "سرزمین اسرائیل" گفت: «پس از آن که سازمان توضیح داد ساخت این فیلمها در راستای بخشی از تلاش برای اثبات حقانیت اسرائیل برای دفاع از خود است، این کلیپها با اجازه صندوق کلاریون مورد استفاده قرار گرفتند.»
همانند "آلکس ترایمن" از مقامات صندوق کلاریون و نویسنده و کارگردان مستند "ایرانیوم"، گیمپل نیز در شهرک صهیونیستی کرانه باختری سکونت دارد.
زمانی که در خصوص برخی از اشتباهات عمدی و نکات گمراهکننده در این دو فیلم کوتاه از گیمپل سوال پرسیدند، وی این انتقادات را "ناشی از اختلاف معنا" دانست و ایرادات مطرح شده را نپذیرفت.
برای نمونه، در فیلم دیگری تحت عنوان "ایران در برابر اسرائیل- بازگشت به آینده" راوی میگوید: «ایران موشکهای بالستیک قارهپیما (ICBM) ساخته است.» هرچند تمرکز ایران بر بهینهسازی موشکهای میانبرد (2500 کیلومتر) شرایط را برای تحقیقاتی فراهم میسازد که تهران میتواند از آن برای ساخت موشکهای بالستیک قارهپیما استفاده کند، اما هیچ گزارش معتبری وجود ندارد که نشان دهد برنامه توسعه سامانه موشک بالستیک قارهپیما در دست اجراست.
وقتی از گیمپل درباره این مسئله پرسیدند، وی پاسخ داد: «نمیدانم آیا از این سامانه در ویکیپدیا تعریفی وجود دارد یا خیر، اما نکته اینجاست که این تهدیدی برای اروپا و اسرائیل به شمار میرود.»
ویکیپدیا در واقع موشکهای بالستیک قارهپیما را چنین تعریف میکند: موشکی با برد بیش از 5500 کیلومتر.
گیمپل می گوید: «ما با کارشناسانی صحبت کردهایم که نظری غیر از این دارند، اما نمیتوانیم نام هیچیک از آنها را بر زبان آوریم.»
در توضیح تفاوت بین متوقف ساختن و به تاخیر انداختن پیشرفت هستهای ایران، گیمپل گفت به حملهای دل بسته است که برنامه هستهای ایران را تا زمانی به تاخیر اندازد که دولت تهران در این مدت تغییر کند. وی اظهار داشت: «اگر این طرح موثر واقع نشود، اسرائیل کاری را انجام خواهد داد که باید انجام دهد. اگر این اقدام (حمله) هر 5 سال باید انجام پذیرد، تلآویو این کار را انجام خواهد داد.»
گیمپل این نظریه را مردود دانست که در حال تبلیغ جنگ با ایران است. وی افزود: «آنچه که انجام میدهم اقدام در راستای برقراری صلح است. حرف من اینست که اگر ایران به بمب هستهای دست یابد، صلح هرگز محقق نخواهد شد.»
اما گیمپل راهحل دیپلماتیک برای بحران هستهای ایران را نپذیرفت و اعلام داشت: «فکر میکنم مذاکرات چیزی جز هدر دادن وقت ما نیست.»